Κτηνωδία. Αποκεφάλισαν λύκο και ανέβασαν φωτογραφία στο Facebook

ΦΕΣΤΙΒΑΛ αντίδοτο στα περιβαλλοντικά προβλήματα, με τη συμμετοχή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ - Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, 24 Απριλίου ως 3 Μαΐου.
Στον λύκο που φοβόμαστε, στον λύκο που αγαπάμε!  Με αυτό το σύνθημα και με θέμα τον λύκο το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης Τεχνών του Λόγου από τις 24 Απριλίου έως και τις 3 Μαΐου. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει στο φεστιβάλ με βιωματικές κατασκευές και παιχνίδια για το λύκο. Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας και την Τετάρτη 29 Απριλίου στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης --ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟ--
ΦΕΣΤΙΒΑΛ αντίδοτο στα περιβαλλοντικά προβλήματα, με τη συμμετοχή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ - Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, 24 Απριλίου ως 3 Μαΐου. Στον λύκο που φοβόμαστε, στον λύκο που αγαπάμε! Με αυτό το σύνθημα και με θέμα τον λύκο το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης Τεχνών του Λόγου από τις 24 Απριλίου έως και τις 3 Μαΐου. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει στο φεστιβάλ με βιωματικές κατασκευές και παιχνίδια για το λύκο. Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας και την Τετάρτη 29 Απριλίου στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης --ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟ-- EUROKINISSI

Σοβαρή καταγγελία από τον "Αρκτούρο". Σκότωσαν λύκο και περιέφεραν το κεφάλι του ως λάφυρο

Αφού σκότωσαν ένα λύκο τον οποίο αποκεφάλισαν και στη συνέχεια περιέφεραν το κεφάλι του ως λάφυρο, το φωτογράφισαν και το ανέβασαν στο facebook.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό δολοφονίας άγριου ζώου, το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αστική, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση "Αρκτούρος" από πολίτες, οι οποίοι εντόπισαν τις φωτογραφίες στο προφίλ του χρήστη που τις είχε ανεβάσει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο "Αρκτούρος", παρόλο που οι φωτογραφίες είναι σε χαμηλή ανάλυση το νεκρό ζώο φέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που βεβαιώνουν ότι πρόκειται για λύκο.

Η περιβαλλοντική οργάνωση ζητά από τους πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά παράνομης κατοχής, θανάτωσης ή κακοποίησης άγριων ζώων, με το αποδεικτικό υλικό που εντοπίζουν στο διαδίκτυο, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

SHARE:

24Media Network