Ψαρεύοντας ανάποδα στον... πάγο

Ψαρεύοντας ανάποδα στον... πάγο
© YOUTUBE

Σαρώνει το διαδίκτυο ένα βίντεο που απεικονίζει δύτες να "αψηφούν" τους νόμους της βαρύτητας. Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και μετά διαβάστε το μυστικό τους! (Vid+Pics)

Εκπληκτικά πλάνα από το βυθό της παγωμένης λίμνης  Saarijärvi στη  Vaala της  Φινλανδία τράβηξε με την κάμερα του ένας δύτης, ο Juuso Mettälä.

Τρεις ψαράδες κάνουν υποβρύχιο ψάρεμα στην παγωμένη Φιλανδική λίμνη. Φορώντας τις στολές τους και τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό μπαίνουν στη λίμνη.

Τίποτα περίεργο μέχρι εδώ. Ωστόσο εάν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε πως περπατάνε στο πάγο ανάποδα!

Ψαρεύοντας ανάποδα στον... πάγο

Πως όμως γίνεται αυτό; Είναι δυνατόν να κατάφεραν να αψηφήσουν τους νόμους της φυσικής; Μπορείτε να σκεφτείτε τη συμβαίνει χωρίς να διαβάσετε παρακάτω;

Ψαρεύοντας ανάποδα στον... πάγο
© YOUTUBE

Το εν λόγω βίντεο κάνει πάταγο στο διαδίκτυο και είναι αλήθεια ότι πονοκεφάλιασε αρκετούς χρήστες μέχρι να το καταλάβουν.

Αν παρατηρήσετε καλά το βίντεο θα δείτε πως η λύση βρίσκεται στις φυσαλίδες οξυγόνου που βγαίνει από το στόμα των δυτών καθώς αυτές πάνε προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω όπως θα έπρεπε κανονικά.

Επίσης, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ψάρια δεν είδαμε πουθενά. Άρα, αυτό που στην ουσία έκαναν οι δύτες είναι ότι γύρισαν απλά το βίντεο ανάποδα!

Εάν δεν το καταλάβατε με την πρώτη θέαση και μια δεύτερη δε βλάπτει. Η λύση βρίσκεται στο τέλος...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Fishing under Ice

SHARE:

24Media Network