Σταματάμε Μαζί να Αλλάζουμε τα φώτα στο Περιβάλλον

Σταματάμε Μαζί να Αλλάζουμε τα φώτα στο Περιβάλλον

Μια ενέργεια οικολογικής συνείδησης από την ΚΑΥΚΑΣ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με προσφορές στα καταστήματά της Πανελλαδικά, από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου

Η ΚΑΥΚΑΣ, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος και με σύνθημα «Σταματάμε μαζί να αλλάζουμε τα φώτα στο περιβάλλον», μας προσκαλεί να δώσουμε περισσότερη προσοχή στο γεγονός ότι η δράση για την προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τα απλά πράγματα. Κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, όχι μόνο βοηθάμε το περιβάλλον, αλλά κάνουμε και οικονομία στις δαπάνες μας.

Με αυτό το σκεπτικό, η KAYΚΑΣ, από 5 έως και 12 Ιουνίου, προσφέρει έκπτωση 10% σε λαμπτήρες τεχνολογίας LED, δίνοντας έτσι ένα δυνατό κίνητρο σε όλους μας να αντικαταστήσουμε τους παλιούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, φθορισμού , αλογόνου και CFL (οικονομίας) με λαμπτήρες τεχνολογίας LED.

Οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με διάρκεια ζωής έως 25 έτη. Η εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουν φτάνει το 95%, ενώ δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως υδράργυρο, κάδμιο ή μόλυβδο και δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Be Green, be LED, Be KAFKAS

Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED:

Διάρκεια ζωής - Οι λαμπτήρες LED έχουν δέκα φορές μεγαλύτερο χρόνο ζωής από τους λαμπτήρες οικονομίας και πολύ περισσότερο από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Ανθεκτικότητα - Επειδή οι λαμπτήρες LED δεν έχουν λεπτό γυάλινο περίβλημα και αποτελούνται κυρίως από πολυκαρβονικό υλικό, είναι ανθεκτικοί και δε σπάνε όπως οι κλασσικοί λαμπτήρες.

Θερμοκρασία - Οι λαμπτήρες LED δεν εκπέμπουν θερμότητα κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους. Παράγουν 3,4 BTU's/ώρα, τα οποία αποτρέπουν το λαμπτήρα από το να θερμανθεί και να συμβάλλει στην αύξηση θερμοκρασίας του χώρου στον οποίο βρίσκεται.

Δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες - Δε χρησιμοποιείται υδράργυρος για την κατασκευή των λαμπτήρων LED και δεν περιέχουν κάδμιο ή μόλυβδο.

Αποδοτικότητα- Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν από 3-17 Watt (δηλαδή το 1/3 έως το 1/30 των λαμπτήρων πυρακτώσεως ή οικονομίας). Εκτός του ότι καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση με την εξαιρετικά υψηλή διάρκεια ζωής τους.

Για την ΚΑΥΚΑΣ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας με τζίρο 99,3 εκ. ευρώ για το 2014. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 660 άτομα, διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο 47 καταστημάτων, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 300 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

SHARE:

24Media Network