Πιο κοντά στους δράστες του Ρέντη

Πιο κοντά στους δράστες του Ρέντη

Οι διωκτικές αρχές έχουν στα χέρια τους το στοιχείο που θα τους οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη των δραστών που ευθύνονται για το θάνατο των δύο νεαρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στου Ρέντη, την 1η Μαρτίου. Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες των άτυχων νεαρών

Το στοιχείο που θα αποκαλύψει τους μακελάρηδες του Ρέντη, τους δολοφόνους που έστησαν ενέδρα και σκότωσαν τους δύο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές.

Πρόκειται για τις κηλίδες αίματος που άφησε πίσω του ο ένας από τους τρεις δράστες, οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο του εγκληματικού εργαστηρίου της ΕΛ.ΑΣ.

Από την 1η Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα κανείς δε γνώριζε ότι ένας από τους δολοφόνους των αστυνομικών είχε τραυματιστεί. Η αστυνομία, όπως αναφέρει η "Espresso", το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό, καθώς οι άντρες της είχαν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς.

"Χτένισαν" όλα τα νοσοκομεία προκειμένου να βρουν τραυματία. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, ο μακελάρης αν και τραυματισμένος, δεν κατέφυγε σε νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει το τραύμα του.

Από την πρώτη στιγμή δείγμα από το αίμα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια και ήδη οι επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποθηκεύσει το στοιχείο, ωστόσο επειδή δεν υπάρχει βάση δεδομένων για κακοποιούς παρά μόνο για όσους έχουν πάρει μέρος σε τρομοκρατικές ενέργειες, δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί η γενετική ταυτότητα του δράστη.

Κατά συνέπεια, αυτό το σημαντικό στοιχείο έχει κρατηθεί στον φάκελο της υπόθεσης, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό όταν συλληφθούν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής, που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μακελειό στο Ρέντη με δύο νεκρούς αστυνομικούς

Απροστάτευτοι οι αστυνομικοί

SHARE:

24Media Network