Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το 0,67 του Μητσοτάκη, το δράμα της Εύας και ο ενικός του αγενή πελάτη

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το 0,67 του Μητσοτάκη, το δράμα της Εύας και ο ενικός του αγενή πελάτη

Η Έλενα Ακρίτα στο 59ο επεισόδιο του Podcast, στηλιτεύει την επιλεκτική ευαισθησία στην υπόθεση Καϊλή και έχει προτάσεις για να μην αλλοιωθείτε από τα χρήματα που μοιράζει η κυβέρνηση.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 59ο επεισόδιο του Podcast:

Κάτι ντεμέκ ευαίσθητοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που ζει η Εύα Καϊλή είναι κάτι πρωτόγνωρο, λόγω του παιδιού της. Κανείς δεν σχολίασε το πόσα πολλά παιδάκια κάνουν στη φυλακή γιορτές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας έδωσε 0,67 τη μέρα. Να το ξοδέψετε με σύνεση.

Το 29χρονο κορίτσι είχε νοσηλευτεί πολλές φορές σε ψυχιατρική κλινική. Έχει ένα μωρό στα χέρια της μια γυναίκα με τόσα προβλήματα και δεν ευαισθητοποιείται κανένας από πριν;

Άνδρες και γυναίκες ξεσκίζονται για να σε εξυπηρετήσουν για λεφτά της πλάκας και έρχεσαι εσύ με ύφος και με αυτό το “φίλε” και “κοπελιά” της μπιρίμπας.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα