Κόντρα για το χαμένο φάκελο

Κόντρα για το χαμένο φάκελο
34ο Εκτακτο Απολογιστικό Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ανεπηρέαστη από την κλοπή στοιχείων για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ η έρευνα που διατάχθηκε από τη ΔΕΗ, σύμφωνα με συνεργάτη του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Οι συνδικαλιστές κάνουν λόγο για προβοκάτσια

Η κλοπή φακέλου με στοιχεία που είχε συγκεντρώσει συνεργάτης του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, για τη χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ έχει οδηγήσει σε διαμάχη της ΓΕΝΟΠ και της ΔΕΗ.

Παρά το περιστατικό, όπως σημειώνουν πηγές από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, δεν πρόκειται να επηρεαστεί η έρευνα που έχει παραγγείλει η αρμόδια υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη.

Ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης αναμένεται μάλιστα να παραδώσει το πόρισμά του για τη ΓΕΝΟΠ στην υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, εντός των επόμενων ημερών.

Ενώ η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για “προβοκάτσια”, η διοίκηση της ΔΕΗ συγκρότησε Επιτροπή με επικεφαλής γενικό διευθυντή και διέταξε τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας από γενικό διευθυντή της εταιρείας.

Το συνδικάτο αναμένεται σήμερα να ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα και της Αστυνομίας για τη διερεύνηση των καταγγελιών περί κλοπής φακέλου με στοιχεία για τη χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα