12ο Συνέδριο Νεολαίας ΕΛΚ με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρικό ομιλητή τον Μητσοτάκη

12ο Συνέδριο Νεολαίας ΕΛΚ με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρικό ομιλητή τον Μητσοτάκη
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος Eurokinissi

Με επίκεντρο τους νέους της Ευρώπης και της Ελλάδας, αλλά και παρουσία Βέμπερ και Στουμπ το 12ο Συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ, το οποιο διοργανώνει η νεολαία της ΝΔ. Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος.

Στον News 24/7 στους 88.6 και στον Νίκο Γιαννόπουλο μίλησε για το 12ο Συνέδριο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκου Κόμματος που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Δέρβος. Όπως ανέφερε θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την 1η έως τις 4 Νοεμβρίου, με συμμετοχή περισσότερων από 250 συνέδρων από ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο συνέδριο αναμένεται να παρευρεθεί και ο υποψήφιος για το χρίσμα της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωβουλή, Μάνφρεντ Βέμπερ αλλά και ο συνυποψήφιος του Φινλανδός Αλεξάντερ Στουμπ. Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ θα είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο αναμένεται να επικεντρωθεί στα θέματα που αφορούν στους νέους σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Νέοι, οι οποίοι όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έχουν υποστεί τις συνέπειες της κρίσης χωρίς να φταίνε οι ίδιοι. Πρόσθεσε πάντως ότι “140.000 νέοι έχουν φύγει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ότι η επόμενη μέρα στην Ευρώπη πρέπει να στοχεύει στην σταθερότητα για τους νέους μέσω της δημιουργίας κανονικών θέσεων εργασίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα