Στις 14 και 15 Οκτωβρίου, από την Πάτρα, με τον Αλέξη Τσίπρα ξεκινά η πορεία προς το Συνέδριο

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου, από την Πάτρα, με τον Αλέξη Τσίπρα ξεκινά η πορεία προς το Συνέδριο
Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Στο ίδιο διάστημα στόχος είναι να ξεκινήσει και η ψηφιακή πλατφόρμα και η διαφημιστική καμπάνια. Το Ηράκλειο ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου, Δευτέρα και Τρίτη, θα ξεκινήσει τελικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η “πορεία προς το λαό” του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κορυφαίων στελεχών του κόμματός του.

Η πρώτη εξόρμηση του Αλέξη Τσίπρα θα ξεκινήσει από την Πάτρα και τις μεγάλες πόλεις του νομού, όπου προγραμματίζονται συγκεντρώσεις, επισκέψεις σε χώρους που συχνάζει η νεολαία, αλλά και σε χώρους δουλείας κλπ. Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύουν στελέχη του κόμματός του, ενώ στόχος είναι η εγγραφή νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου, εγγραφές που θα συνεχίζονται επί ένα τετράμηνο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, το Συνέδριο θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.

Ταυτόχρονα, πάντως, με την πρώτη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, θα ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια του κόμματος με τον τίτλο “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”, ενώ θα ανοίξει και η ψηφιακή πλατφόρμα -υπεύθυνος της οποίας είναι ο Αλέξης Χαρίτσης- για την εγγραφή νέων μελών.

Μετά την Πάτρα, επόμενος σταθμός της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα θα είναι το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα