Στις 4 Οκτωβρίου το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ – Διάδοχος του Δέρβου ο Παύλος Μαρινάκης

Στις 4 Οκτωβρίου το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ – Διάδοχος του Δέρβου ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης Eurokinissi

Ποιος αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας. Το συνέδριο θα ξεκινήσει την ημέρα των “γενεθλίων” της ΝΔ με ομιλία Μητσοτάκη

Την ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα εκλέξει και το διάδοχο του Κώστα Δέρβου, που αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από την προεδρία της γαλάζιας νεολαίας και σύμφωνα με πληροφορίες θα αξιοποιηθεί σε κομβική θέση.

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι ο νυν αντιπρόεδρος της νεολαίας Παύλος Μαρινάκης, δικηγόρος εκ Πατρών.

Τις εργασίες του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ θα ανοίξει με ομιλία του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα συμμετάσχουν υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ.

Το 12ο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί ειδικότερα στο Metropolitan Expo από 4 έως 6 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την απόφαση διεξαγωγής του συνεδρίου, οι σύνεδροι θα αναδειχθούν μέσα από ηλεκτρονική διαδικασία νομιμοποίησης, στην οποία κάθε υποψήφιος θα πρέπει να συγκεντρώσει τριάντα υπογραφές μελών της οργάνωσης.

Παράλληλα με τη διαδικασία εκλογής προέδρου, οι σύνεδροι θα εκλέξουν επίσης τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Δέρβος είχε εκλεγεί στην ηγεσία της γαλάζιας νεολαίας τον Οκτώβριο του 2016, κατά το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, μετά το φιάσκο του συνεδρίου του Απριλίου που είχε οδηγήσει σε παραιτήσεις σε νεολαία και κόμμα. Ο κ.Μητσοτάκης τότε είχε θέσει εκτός συνεδρίου τους συνέδρους της ΟΝΝΕΔ που είχαν εκλεγεί εν μέσω καταγγελιών για κλειστές πόρτες και καταστρατήγηση της διαδικασίας και είχε λάβει την απόφαση να ιδρύσει τη νεολαία από την αρχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα