Αναπάντητες κλήσεις παντού

Αναπάντητες κλήσεις παντού

Περιζήτητος αποδείχτηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Παρασκευής. Φίλοι και συνάδελφοι άφησαν στο κινητό του 600 μηνύματα. Ήταν απενεργοποιημένο, καθώς ήταν εν πτήσει για Λουξεμβούργο

Με πτήση της γραμμής πήγε ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Λουξεμβούργο για τη συνάντηση με Γιούνκερ, Σόιμπλε και Λαγκάρντ την περασμένη Παρασκευή. Μία συνάντηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των Ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς αρχική πρόθεση ήταν να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν ο υπουργός βγήκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου – για να αλλάξει αεροπλάνο – και άνοιξε, όπως κάθε απλός ταξιδιώτης, το κινητό του, αντελήφθη με μεγάλη του έκπληξη τί είχε συμβεί ενώ ήταν στον αέρα.

Εκτός δηλαδή από τα γερμανικά δημοσιεύματα που ήδη είχαν ξεκινήσει να γράφονται στις αίθουσες σύνταξης του Der Spiegel, σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε λάβει περί τα εξακόσια SMS. Τον έψαχναν οι πάντες, αρχής γενομένης από τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση, καθώς τελευταία φορά τον είδαν το πρωί της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου για την τοποθέτηση του Γιάννη Διώτη ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

SHARE:

24Media Network