'Άδειασμα' και εσωκομματική κόντρα Πανούση - Κωνσταντοπούλου

'Άδειασμα' και εσωκομματική κόντρα Πανούση - Κωνσταντοπούλου

Οριακά θεσμική και προβληματική η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λέει ο Γιάννης Πανούσης

Προβληματική συμπεριφορά, που λειτούργησε στα όρια των θεσμών χαρακτήρισε ο Γιάννης Πανούσης τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντι στον αξιωματικό της ΕΛΑΣ, στη Βουλή.

Ειδικότερα, λίγες ώρες μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον αστυνομικό διευθυντή για την στάση του στο επίμαχο περιστατικό έξω από τη Βουλή, ο κ. Πανούσης με νέες του δηλώσεις, στον Αθήνα 9,84, χαρακτήρισε οριακά θεσμική, έως αντιθεσμική τη λειτουργία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, ο κ. Πανούσης εκτίμησε πως η κ. Κωνσταντοπούλου έπρεπε να τον είχε πάρει τηλέφωνο. "Το να την πάρω εγώ θα ήταν σαν να την ελέγχω, περίπου σαν να τής λέω "τι είναι αυτό που έκανες;" Οπότε δεν ήθελα τέτοια συζήτηση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου είναι προβληματική εξηγώντας ότι λειτούργησε στα όρια των θεσμών.

Σχολιάζοντας από την πλευρά του το επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλή και των ανώτερο αξιωματικό της ΕΛΑΣ ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης υποστήριξε μεν στο Μega πως δεν παρεκτράπη, προσθέτοντας ωστόσο ότι "καλύτερο θα ήταν αυτά τα θέματα να λύνονται θεσμικά".

"Ο καθένας κρίνεται στο δημόσιο βίο. Ηγετικό προφίλ έχουν αρκετά στελέχη μας» δήλωσε δε. "Αν έχει προσωπική στρατηγική εγώ δεν θα το κρίνω", σημείωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Κωνσταντοπούλου τα έβαλε με δημοσιογράφους για το περιστατικό με την Αστυνομία

Κωνσταντοπούλου για ΕΡΤ: Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί

'Φυσάει κόντρα' η Κωνσταντοπούλου: Φέρνει πρόταση του ΚΚΕ στην Ολομέλεια

SHARE:

24Media Network