"Άδειασμα" Σακελλαρίδη σε Καρυπίδη: Η υποψηφιότητά του έχει πολλά προβλήματα

"Άδειασμα" Σακελλαρίδη σε Καρυπίδη: Η υποψηφιότητά του έχει πολλά προβλήματα

Πρώτη επίθεση του Γ. Σακελλαρίδη στον Γ. Καμίνη – "άδειασμα" στον Θ. Καρυπίδη

"Οταν κέρδισε τις εκλογές ο Γ. Καμίνης, ο Γ. Παπανδρέου πήγε στην πλατεία Κλαυθμώνος να τον συγχαρεί, δήλωσε ότι η νίκη του δημάρχου Αθηναίων σηματοδοτεί στήριξη στην κυβερνητική πολιτική".

Με αυτό το επιχείρημα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι η υποψηφιότητα Καμίνη δεν είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική. "Θέλω να εκφράσω όλον τον κόσμο που βιώνει την κρίση στο κέντρο της Αθήνας» δήλωσε θυμίζοντας ότι ο ίδιος είναι κάτοικος Εξαρχείων και πρόσθεσε: «Απευθυνόμαστε όλους αυτούς που θέλουν να πάρουν την πόλη στα χέρια τους".

Με ευθύ τρόπο "άδειασε| τον Θ.Καρυπίδη, του οποίου η υποψηφιότητα για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κρίνεται σήμερα, λέγοντας "δεν έχουμε συναντίληψη".

"Η υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη έχει πολλά προβλήματα", είπε.

Εξέφρασε, δε, την αντίθεσή του στο νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων λεγοντας ότι οι πορείες είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών.

Έδειξε ότι η στρατηγική του συνίσταται σε: Στροφή προς τις γειτονιές, έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα, στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από την ανθρωπιστικό μνημόνιο και ανάδειξη του δίπολου μνημόνιο/αντιμνημόνιο.

πηγή: aftodioikisi.gr, ΣΚΑΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network