'Αδωνις Γεωργιάδης: Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2013,
και συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2015.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2013, και συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2015.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε πως δεν θα πίστευε κάτι τέτοιο αν άκουγε κάποια "σχετικά λογικά πράγματα" από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην πιθανότητα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τις συνέπειες μιας κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο Άδωνις Γεωργίαδης: "Όταν χρεοκοπήσαμε στις 6 Μαΐου του 2010, μία κριτική που έκαναν πολλοί τότε ήταν "πότε οι πολιτικοί μάς είπαν ότι κάποτε θα χρεοκοπήσουμε επειδή παίρναμε δανεικά; Αποφάσισα λοιπόν να μην λέω ψέματα στον κόσμο. Ναι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι πολύ απλό» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό REAL FM.

«Μετά από εμένα το είπαν η Bank of America, οι New York Times, η Wall Street Journal και σήμερα οι Financial Times. Ε, κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε και ανοιχτά αυτιά, να καταλαβαίνουμε τι μας λένε» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί θα χρεοκοπήσει η χώρα και εάν αποκλείεται η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση εντός Ευρωζώνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε: «Ναι, αποκλείεται. Μπορεί να έχουμε εκλογές και σε ένα με ενάμιση μήνα πιθανόν να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Αν τώρα άκουγα κάποια πράγματα σχετικά λογικά, τότε θα έλεγα ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν κάποιου τύπου συμβιβασμό. Λένε ταυτόχρονα ότι δεν θα κάνουν μονομερείς ενέργειες και ότι θα καταργήσουν τους νόμους του μνημονίου. Αυτό είναι μονομερής ενέργεια».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουβέλης: Δεν ψηφίζουμε πρόεδρο, δεν πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ

Αν ήμασταν φυσιο-λογική χώρα

SHARE:

24Media Network