Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης – Ζητά δύο εκ. ευρώ αποζημίωση

Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης – Ζητά δύο εκ. ευρώ αποζημίωση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι η εταιρεία θα έπρεπε να είχε εκδώσει ανακοίνωση για τις κατηγορίες εναντίον του και ζητά αποζημίωση δύο εκ ευρώ, το οποίο θα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κατηγορεί μάλιστα τη Novartis ότι "τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση"

Με αγωγή που κατέθεσε κατά της Novartis ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ζητά δύο εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση με το σκεπτικό ότι η φαρμακευτική εταιρεία σιωπά όσον αφορά στις κατηγορίες εναντίον του και επιτρέπει έτσι το διασυρμό του.

Την αγωγή κατέθεσαν οι δικηγόροι του κ.Γεωργιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Θάνος Πλεύρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε την κίνηση του αυτή στο Σκάι και επιτέθηκε μάλιστα στη Novartis, την οποια κατηγόρησε ότι “τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση”. Αναρωτήθηκε γιατί η εταιρεία δεν έχει κάνει διαχειριστικό έλεγχο μετά από ένα χρόνο και δήλωσε ότι επί δικής του υπουργίας η Novartis είχε ζημιές ενώ επί Ξανθού- Πολάκη κέρδη.

“Ή θα παρουσιάσει οποιοδήποτε στοιχείο η Novartis, ή δεν θα παρουσιάσει, και πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με δικαιώσει και θα πληρώσει. Οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν κάποτε σε αυτή τη χώρα” δήλωσε επίσης.

Ανακοίνωσε τέλος ότι εφόσον του επιδικαστεί η αποζημίωση ύψους δύο εκ ευρώ θα τη διαθέσει σε φιλανθρωπίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα