Βολές Μαξίμου κατά Στουρνάρα

Βολές Μαξίμου κατά Στουρνάρα
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ .(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Κυβερνητικές πηγές εξαπολύουν βολές κατά του διοικητή της ΤτΕ, ο οποίος νωρίτερα είχε καλέσει την κυβέρνηση να εξετάσει την πρόταση του για πιστοληπτική γραμμή στήριξης μετά το μνημόνιο

Αιχμές κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος νωρίτερα είχε καλέσει την κυβέρνηση να εξετάσει την πρόταση του για πιστοληπτική γραμμή στήριξης μετά το μνημόνιο, αφήνουν κυβερνητικές πηγές.

Επειδή ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών τότε και μια αποτυχημένη κυβέρνηση, είχαν θέσει ως βέλτιστη εκδοχή όχι την έξοδο στις αγορές με ευνοϊκά επιτόκια, αλλά τη γραμμή στήριξης, δε σημαίνει ότι μια πετυχημένη κυβέρνηση δε θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα. Ήδη όλες οι ενδείξεις, αυτό αποδεικνύουν”, ανέφεραν ειδικότερα πηγές του Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του μετά την επίδοση της ενδιάμεσης έκθεσης στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε ότι «το μεγάλο πρόβλημα» για την Ελλάδα είναι πως βρίσκεται ακόμα έξι μονάδες κάτω από την επενδυτική βαθμίδα. «Έχουμε οκτώ μήνες για να το διορθώσουμε» είπε και τόνισε ότι «εάν δεν μπορεί να διορθωθεί, πρέπει ακριβώς να δούμε τι θα συμβεί μετά τον Αύγουστο του 2018». «Έχουμε προτάσεις κι ελπίζω να διαβαστούν» ανέφερε απευθυνόμενος στη Βουλη και στην κυβέρνηση. Παράλληλα αν και αναγνώρισε ότι «η επόμενη περίοδος θα έχει θετικές εξελίξεις» σχολίασε ότι αυτή «δεν θα είναι εύκολη». «Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το τι θα συμβεί μετά από το Πρόγραμμα» συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα