Αιχμές Μητσοτάκη κατά της κυβέρνησης για ανοχή στην παραβατικότητα

Event in memory of Konstantinos Mitsotakis at the Concert Hall in Athens, Greece on Sep. 12, 2017. /             12 , 2017.
Event in memory of Konstantinos Mitsotakis at the Concert Hall in Athens, Greece on Sep. 12, 2017. / 12 , 2017. GEORGE VITSARAS / SOOC

Έμμεση επίθεση στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο της ΝΔ για την πολιτική δημόσιας τάξης και ασφάλειας με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Αιχμές για ανοχή της κυβέρνησης στην παραβατικότητα και τη βία με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του επισημαίνοντας ότι «οι Αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν το ταχύτερο αυτή την πρωτοφανή δολοφονία» ενώ προσθέτει ότι «η ΝΔ έχει εκφράσει εδώ και καιρό την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας».

Ολόκληρη η δήλωση Μητσοτάκη:

« Η στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με θλίβει βαθύτατα. Εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν φίλος μου.

Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Οι Αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν, το ταχύτερο, αυτήν την πρωτοφανή δολοφονία.

Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει - εδώ και καιρό - την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα.

Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό, σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό».

(Φωτογραφία: Sooc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Άξιος δικηγόρος και καλός φίλος ο Ζαφειρόπουλος

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

SHARE:

24Media Network