Αιχμές ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την καθυστέρηση στη δίκη της ΧΑ

O Νίκος Παναγιωτόπουλος
O Νίκος Παναγιωτόπουλος EUROKINISSI

Στην τοποθέτησή του για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Τομέαρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος άφησε αιχμές εναντίον των κυβερνητικών κομμάτων για την καθυστέρηση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Με δήλωση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκου Παναγιωτόπουλου  τοποθετήθηκε η Νέα Δημοκρατία για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αναλυτικά ο κ.Παναγιωτόπουλος υποστήριξε:

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεργάστηκαν με τη Χρυσή Αυγή για να ρίξουν την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργαλειοποιώντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αποπειράθηκαν μαζί της να επιβάλουν και την απλή αναλογική.

Ως εκ τούτου, γεννά εύλογες υποψίες η αναιτιολόγητη καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ακόμη δεν έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλουν σήμερα κιόλας να εξηγήσουν στους πολίτες τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς καθυστέρησης σε μια δίκη που θα είχε πια ολοκληρωθεί σε κάθε ευνομούμενο κράτος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παύλος Φύσσας, Νέα Δημοκρατία
SHARE: