Ακραίες λύσεις από την Ελληνική Λύση: Προτείνει μεταφορά μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος
Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος EUROKINISSI

Με ακραία ρητορική τοποθετήθηκε η Ελληνική Λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα.

«Το ζήτημα των ανεξέλεγκτων ροών δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με ημίμετρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας δηλώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιου Πέτσα και κυβερνητικού εκπροσώπου, σύμφωνα με τις οποίες, η κυβέρνηση προωθεί την δίκαιη κατανομή των ανθρώπων, που μεταφέρονται από τα νησιά σε όλη τη χώρα, υπό τον όρο ότι ο αριθμός των προσώπων που θα μεταφερθούν σε κάθε περιοχή, σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι πάνω από 1% του πληθυσμού ανά περιφέρεια.

«Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθροεισβολής είναι συγκεκριμένα, και αν εφαρμοσθούν θα αποδειχθούν κι εξόχως αποτελεσματικά», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση και συνεχίζει: «Κλείσιμο συνόρων, κλείσιμο ΜΚΟ, κακουργηματικές ποινές σε λαθροδιακινητές, δημιουργία δομών σε ακατοίκητα νησιά και μεταφορά τους εκεί, ενώ πρέπει να πούμε στη Νέα Δημοκρατία ότι με "δοσολογίες" δεν μπορεί να κάνει πολιτική στο θέμα των λαθρομεταναστών.

Όταν λένε μεταφορά λαθρομεταναστών που δε θα υπερβαίνει το ένα τοις εκατό ανά Περιφέρεια, δηλώνουν κάτι που είναι απόλυτα ψευδές, αφού με το νόμο που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, οι λαθρομετανάστες μπορούν να επανενωθούν με τις οικογένειες τους, κάτι που ρεαλιστικά ανεβάζει το ποσοστό ανά Περιφέρεια στο επτά ή και στο οκτώ τοις εκατό του τοπικού πληθυσμού. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι στην κυβέρνηση λένε ψέματα, αλλά είναι και επικίνδυνοι για τη διαχείριση τόσο σοβαρών ζητημάτων, όπως είναι αυτό της λαθρομετανάστευσης», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελληνική Λύση, Μεταναστευτικό, Βελόπουλος
SHARE:

24Media Network