Ανασχηματισμό ζητά ο Αβραμόπουλος

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ (EUROKINISSI/ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ)
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ (EUROKINISSI/ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι αναφέρει ο υπουργός Άμυνας για την κυβέρνηση Παπαδήμου, τις εκλογές και τα νέα σκληρά μέτρα

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, έτσι ώστε αυτό να γίνει πιο ευέλικτο και πιο αποτελεσματικό, προτείνει στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», επαναφέρει την ανάγκη εθνικής συνεννόησης τονίζοντας πως στις κρίσιμες στιγμές «όλοι θα πρέπει να προτάσσουμε τον συλλογικό εθνικό στόχο από την ατομική μας επιβίωση».

Ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει πως «η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να πετύχει και για τον σκοπό που της έχει ανατεθεί και έχει αναλάβει αλλά και για να αφήσει μια κληρονομιά εθνικής συνεννόησης, καθώς θα τη χρειασθούμε στο μέλλον».

Προσθέτει πως οι επόμενες εκλογές θα είναι καταλυτικές για το πολιτικό σύστημα και θα δώσουν άλλο διαπραγματευτικό αέρα και κύρος στη νέα κυβέρνηση καθώς, όπως εκτιμά, η Ελλάδα βρίσκεται στο μεταίχμιο ενός πολιτικού ανασχηματισμού.

Σημειώνοντας δε πως η ΝΔ «πηγαίνει στις εκλογές για αυτοδυναμία», ο αντιπρόεδρος του κόμματος ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, η ΝΔ «πάντοτε διαπνεόμενη από αντιλήψεις εθνικής ευθύνης θα επιδιώξει τη συνεργασία με άλλα κόμματα, γιατί τούτες τις ώρες αυτό προτάσσουμε, την εθνική ενότητα, που διαχρονικά και ιστορικά αυτή η παράταξη υπηρετούσε και υπηρετεί».

Θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει πως το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει επηρεαστεί και δεν θα επηρεαστεί από τα νέα σκληρά μέτρα.

SHARE:

24Media Network