Αναζητείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων

Αναζητείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Το πρόσωπο που θα κατεβάσει ο Τσίπρας στην Αθήνα δε θα είναι από το χώρο του αθλητισμού. Η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, ενώ η σεναριολογία συνεχίζεται

Τα σενάρια για το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων μάλλον… διασκεδάζουν το Μαξίμου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Και αυτό καθώς, όπως λένε, τα σενάρια βασίζονται σε μία λανθασμένη απόδοση μίας φράσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η φράση που αποδόθηκε στον πρωθυπουργό από την παραπολιτική στήλη Βηματοδότης τον έφερε να λέει πως θα κατεβάσει στην Αθήνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ένα πρόσωπο που δεν ξέρει να χάνει.

Ωστόσο συνομιλητής του πρωθυπουργού, που ήταν παρών στο διάλογο με δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha, ήταν πως θα κατεβάσει υποψήφιο κάποιον που δεν θα κατέβει για να χάσει, αλλά θα δώσει τη μάχη για να κερδίσει το δήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο αυτό δε θα είναι από το χώρο του αθλητισμού. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης άλλωστε διέψευσε δημοσιεύματα που τον έφεραν να είναι εκείνος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίστοιχα σενάρια για τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν επιβεβαιώνονται.

Ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος δεν έκρυψε πάντως σήμερα το ενδιαφέρον του για το δήμο Αθηναίων, δηλώνοντας στην ΕΡΤ πως εάν του γίνει σχετική πρόταση θα την αποδεχθεί. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και στην Κουμουνδούρου βλέπουν μία υποψηφιότητα Ηλιόπουλου θετικά, το Μαξίμου δεν έχει λάβει τις αποφάσεις του. Και προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα