Ανδρέας Σπυρόπουλος: “Από τη κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα, έλειπε η ανεργία των νέων”

Ανδρέας Σπυρόπουλος: “Από τη κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα, έλειπε η ανεργία των νέων”
shutterstock

Ο στενός συνεργατης του Νίκου Ανδρουλακη, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κάνει λόγο για μια κακόγουστη "κοκορομαχία" στη Βουλή που δεν περιελάμβανε το μείζον πρόβλημα της ανεργίας των νέων.

Στοιχεία του ΟΟΣΑ επικαλείται ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη και Μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα μπήκαν στη φαρέτρα της κόντρας στη Βουλή, ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται ο Α. Σπυρόπουλος, η χώρα μας είναι στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων 17-24 ετών, ενώ οι μισθοί είναι από τους χαμηλότερους στην ΕΕ. Παράλληλα, ο κ. Σπυρόπουλος χαρακτηρίζει τη κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα, ως μια “κακόγουστη και αδιάφορη κοκορομαχία”.

Έτσι, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:

“Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων στις ηλικίες 17-24, οι μισθοί στη χώρα μας είναι από τους χαμηλότερους στην ΕΕ, και οι τιμές των ενοικίων παραμένουν απλησίαστες για τα νέα ζευγάρια. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν απασχόλησαν τους κ. Μητσοτακη και κ. Τσίπρα στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Ήταν μια ακόμη κακόγουστη και αδιάφορη «κοκορομαχία», τόσο αποκρουστική για την κοινωνία. Οι πολίτες ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για αυτά αναζητούν λύσεις”. 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα