ΚΙΝΑΛ

Κίνημα Αλλαγής.

ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Πολύ αργά για μεταμεσονύχτιες υποσχέσεις"

Τη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στον Νίκο Χατζηνικολάου επέκρινε με ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για "τραυματισμένη αξιοπιστία", η οποία "δεν διασώζεται με μεταμεσονύχτιες υποσχέσεις". Τι μέτρα προτείνει.

Κάλπες

Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό: Τι θα φέρει το 2022

Ο πολιτικός αναλυτής της aboutpeople, Πέτρος Ιωαννίδης, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον" γράφει στο NEWS 24/7 για τις επανατοποθετήσεις των κομμάτων τη νέα χρονιά, το ρόλο του ΚΙΝΑΛ, και την πιθανότητα εκλογών.

Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

2022… όταν γυρίσαμε σελίδα

Ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον" γράφει στο NEWS 24/7 για τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας και την δημοκρατική παράταξη που μπορεί να αναλάβει ξανά τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Ο συνασπισμός Σοσιαλδημοκρατών στη Γερμανία

Οι πολλές ανηφόρες της σοσιαλδημοκρατίας

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον" γράφει στο NEWS 24/7 για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι μεγάλες προσδοκίες και τα εμπόδια.

Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Οι κυβερνητικές παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας είναι καταστροφικές

Κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα κατά της αντιμετώπισης της πανδημίας, άσκησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Την κατηγόρησε για μη έγκυρη αναχαίτιση και για μη ενίσχυση του ΕΣΥ.

Κίνημα Αλλαγής

ΚΙΝΑΛ: Να επιβληθεί ανώτατη τιμή στις προστατευτικές μάσκες

Την αντίδραση του ΚΙΝΑΛ προκάλεσαν οι δηλώσεις Γεωργιάδη για την αύξηση στις τιμές των προστατευτικών μασκών. "Διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Πάρου.

ΚΙΝΑΛ: Τα ναυάγια υπογραμμίζουν το αδιέξοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής στο μεταναστευτικό

Το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για υποχώρηση της κυβέρνησης μπροστά στις επιδιώξεις των "σκληρών" της Ευρώπης αφού έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια βελτίωσης του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο.

H συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου

Σώτη Τριανταφύλλου: "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ηγέτης τριτοκοσμικού τύπου"

Το κίνημα #MeToo, η αριστερά και το μέλλον του ΚΙΝΑΛ μπήκαν στο μικροσκόπιο της Σώτης Τριανταφύλλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Η προσβλητική δήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο Στόμα του Λάκη - Podcast: Ο Στάθης και οι μπάμιες, ο "μεσσίας" Ανδρουλάκης και το γράμμα Τσιόδρα

Στο Στόμα του Λάκη - Podcast: Ο Στάθης και οι μπάμιες, ο "μεσσίας" Ανδρουλάκης και το γράμμα Τσιόδρα

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα, οι προσδοκίες για το νέο αρχηγό του ΚΙΝ.ΑΛ.Τι πραγματικά απέγινε η μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα και γιατί πρέπει να συνεχίσουν οι Ράδιο Αρβύλα τη σάτιρα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ανατροπή στην Κεντροαριστερά ή αφαίρεση της αυτοδυναμίας από τη ΝΔ;

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την αβεβαιότητα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή, για το αν έχουν επέλθει ανατροπές και ποιες στον εκλογικό χάρτη μετά την εκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ανδρουλάκης:  Έχουμε αμοιβές Βαλκανίων και κόστος ζωής Δυτικής Ευρώπης

Ανδρουλάκης:  Έχουμε αμοιβές Βαλκανίων και κόστος ζωής Δυτικής Ευρώπης

Επικριτικός ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά της κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας. Όσα είπε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.