Ανδρουλάκης: Άδικη η εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης EUROKINISSI

Ο Ντεμιτράς έδωσε προεκλογικό αγώνα μέσα από τη φυλακή, τα μέσα ενημέρωση στήριξαν την προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν, ενώ υπήρχε τρομοκρατία, σημείωσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Άδικη» χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την εκπομπή «Βρε καλώς τους» ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σημείωσε ότι ο Ντεμιτράς έδωσε προεκλογικό αγώνα μέσα από τη φυλακή, τα μέσα ενημέρωση στήριξαν την προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν, ενώ υπήρχε τρομοκρατία.

Υπογράμμισε ότι η Τουρκία θα μπει σε οικονομική κρίση και πρόσθεσε ότι ΕΕ πρέπει να πιέσει τον Ερντογάν με ένα συνολικό σχέδιο ώστε να μην παίζει παιχνίδι μαζί του η κάθε χώρα ξεχωριστά.

Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, είπε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και γι' αυτό πρέπει να γίνει προσπάθεια για να συνεχίσουμε μαζί.

Ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ζήτησε με επιστολή ντου από το ευρωκοινοβουλίου κάποια αίθουσα να πάρει το όνομά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές στην Τουρκία, Τουρκία, Ερντογάν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ερντογάν στην Τουρκία μετά τις εκλογές

Εκλογές Τουρκία: Η αντιπολίτευση επιμένει ότι η προεδρική εκλογή θα κριθεί σε δεύτερο γύρο

Γερμανικός Τύπος: Γιατί ο Ερντογάν κερδίζει ακόμα τις εκλογές μετά από 16 χρόνια

SHARE: