Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ως λωτοφάγος

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ως λωτοφάγος

Ο ευρωβουλευτής της ΔΗΣΥ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 τάχθηκε υπέρ της λύσης με σύνθετη ονομασία και χαρακτήρισε ουσιαστικά αμνήμονα τον πρόεδρο της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σκοπιανό, συμπεριφέρεται σαν να έφαγε λωτό και ξέχασε τι έλεγε το κόμμα του όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο ευρωβουλευτής της ΔΗΣΥ Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρόσθεσε ότι κάνει τα στραβά μάτια για το ήθος του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

ADVERTISING

Σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός αλλάζει τη θέση της χώρας που αναφέρεται σε γεωγραφικό προσδιορισμό και πρόσθεσε τον χρονικό. Τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε να καλέσει του πολιτικούς αρχηγούς για να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο εθνικής στρατηγικής.

Τάχθηκε υπέρ της λύσης με σύνθετη ονομάσια υπό τον όρο να αφήσει τους αλυτρωτισμούς η γειτονική χώρα. Όπως είπε πρέπει να ενταχθούν στην ΕΕ οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για ανάπτυξη και σταθερότητα.

Για τη συμμετοχή της Εύας Καϊλή και άλλων πολιτικών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είπε ότι όλοι οι πολιτικοί πρέπει να λειτουργούν με βάση την εθνική στρατηγική και να μην κάνουν μικροκομματικά και προσωπικά παιχνίδια. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας, αλλά και σε κανένα άλλο που επικρατούν ακροδεξιά στοιχεία και υποκρύπτουν ιδιοτέλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία 'ανακατεύει' τη ΝΔ

Σε ρόλο ρυθμιστή για το "Σκοπιανό" η Γεννηματά

Ιερώνυμος για Σκοπιανό: Μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα;

SHARE:

24Media Network