Ανοιχτό το θέμα Τατσόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή,Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή,Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον Π. Τατσόπουλο, παρά την "πυροσβεστική" παρέμβαση του Α. Τσίπρα. Τι συζητήθηκε στην Πολιτική Γραμματεία

Σε κλίμα έντονης δυσφορίας, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε το απόγευμα της Τετάρτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου με τις οποίες εκφράζει δημόσια διαφωνίες με την πολιτική του κόμματος σε σειρά ζητημάτων και ενώ το όλο θέμα θεωρούνταν λήξαν μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έθεσαν «θέμα Τατσόπουλου» πριν συζητηθεί η προγραμματισμένη ατζέντα της συνεδρίασης, για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στο θέμα των πλειστηριασμών.

Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε έντονη δυσφορία για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος παρουσίασε τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τις αναφορές του για σταλινισμό και για "ζαχαριαδικές" αντιλήψεις στο κόμμα.

Επειδή όμως ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η Πολιτική Γραμματεία παρέπεμψε το θέμα στο προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει το μεσημέρι της Πέμπτης για σειρά θεμάτων, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε αυτή ή σε άλλη συνεδρίαση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλέξης Τσίπρας: "Απαράδεκτα τα σχόλια κατά Τατσόπουλου"

Τατσόπουλος: "Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην ΚΟ. Για μία και μοναδική παράσταση"

Τατσόπουλος: "Δεν μετράει η γνώμη μου στον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι κατά της συνεργασίας με ΑΝ.ΕΛ."

SHARE: