Δραγασάκης εναντίον Σαχινίδη Χρυσής Αυγής: Το μόνο όπλο που έχουν οι φασίστες είναι η συκοφαντία

Δραγασάκης εναντίον Σαχινίδη Χρυσής Αυγής: Το μόνο όπλο που έχουν οι φασίστες είναι η συκοφαντία
Ο Γιάννης Δραγασάκης στη Βουλή Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι υπουργός Οικονομίας επέκρινε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Σαχινίδη γιατί χρησιμοποίησε το βήμα της Βουλής για να επικαλεστεί ένα «βρώμικο» δημοσίευμα - "Το μόνο όπλο που έχουν οι φασίστες σε όλο τον κόσμο είναι η συκοφαντία" είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Το μόνο όπλο που έχουν οι φασίστες σε όλο τον κόσμο είναι η συκοφαντία» τόνισε ο Γιάννης Δραγασάκης αντιδρώντας σε σχόλια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι υπουργός Οικονομίας κατηγόρησε τον Γ. Σαχινίδη ότι από το βήμα της Βουλής επικαλέστηκε ένα «βρώμικο» δημοσίευμα εναντίον του για το ζήτημα του δρόμου που περνά μπροστά από το σπίτι του και του θύμισε ότι εκπροσωπεί μία εγκληματική οργάνωση κι ότι «κατηγορείστε ότι είστε δολοφόνοι».

Ο Γ. Δραγασάκης ξεκαθάρισε ότι όταν λήξει η θητεία του θα απολογηθεί για τα πεπραγμένα του, όχι όμως προς τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και τα έντυπα που συνδέονται με την ναζιστική οργάνωση. Ο Γ. Δραγασάκης υπενθύμισε ότι και κατά το παρελθόν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν συκοφαντήσει τον ίδιο και τα παιδιά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα