Αντιπεριφερειάρχης Τατούλη σε ιδιοκτήτη σταθμού: “Φεύγεις σαν τη γυναικούλα. Ζήτα συγγνώμη για τις καλτσοδέτες”

Αντιπεριφερειάρχης Τατούλη σε ιδιοκτήτη σταθμού: “Φεύγεις σαν τη γυναικούλα. Ζήτα συγγνώμη για τις καλτσοδέτες”
Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου κατά τη συνέντευξη Τύπου του Πέτρου Τατούλη arcadiaportal

Σκηνές απείρου κάλλους στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου να βγαίνει εκτός εαυτού.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνέντευξης, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο τηλεοπτικός σταθμός Best, μετά από θερμή παράκληση του κ. Τατούλη. Όπως υποστήριξε, ο σταθμός και ο ιδιοκτήτης του, που ήταν παρών, ήταν ανεπιθύμητοι και έχουν εμπάργκο, καθώς είχαν αποκαλέσει δύο αντιπεριφερειάρχες “καλτσοδέτες” ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ύβριζαν τον κ. Τατούλη.

Κάποια στιγμή στη συνέχεια τα αίματα “άναψαν”. Ο κ. Τατούλης επιτέθηκε σε καναλάρχες τοπικών σταθμών, με τον ιδιοκτήτη του Best να κατευθύνεται προς την έξοδο. Έγινε αντιληπτός από την κα Νικολάου, η οποία του φώναξε: “Ήρθε εδώ ο άνθρωπος που τόλμησε να πει δύο αντιπεριφερειάρχες, καλτσοδέτες. Και τόλμησε σήμερα να έρθει εδώ. Ήρθε εδώ ο άνθρωπος να πει δύο αντιπεριφερειάρχες, καλτσοδέτες και τώρα φεύγει σαν τη γυναικούλα. Φεύγει σαν τη γυναικούλα με σκυμμένο το κεφάλι”. Ο κ. Μπελογιάννης της απάντησε: “Ντροπή σου, λυπάμαι για αυτό που έχεις καταντήσει”. Η κα Νικολάκου τότε του είπε: “Ζήτα συγγνώμη για τις καλτσοδέτες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα