Απάντηση Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα περί φασισμού

Απάντηση Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα περί φασισμού
Ο Παύλος Πολάκης Eurokinissi

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της ΝΔ με αφορμή το πόρισμα του καθηγητή Κ. Συνολάκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, δίνει ο αν. υπουργός Υγείας.

Με νέα του ανάρτηση στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απάντησε το βράδυ της Κυριακής στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ, τον κατηγόρησε για φασισμό, με αφορμή την δημοσιοποίηση  της διεύθυνσης κατοικίας του καθηγητή, Κώστα Συνολάκη, από τον κ. Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης στην χθεσινοβραδινή του ανάρτηση απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κατηγορεί ότι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης χαράζουν την γραμμή της ΝΔ, ότι υποδαυλίζει τον εθνικισμό και δίνει κάλυψη σε χρυσαυγίτες και ότι νομίζει πως του ανήκει “κληρονομικά αυτή η χώρα”.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παραλείπει να επιτεθεί στον πρόεδρο της ΝΔ για την σύζυγό του, τις σχέσεις του ανιψιού του με τον Αρ. Φλώρο της Energa αλλά και για την περίοδο που ήταν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέροντας πως “φασισμός είναι να διώχνεις σε ενα βράδυ 15000 υπαλλήλους με απόλυση ή διαθεσιμότητα”.

Για τον κ. Συνολάκη, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως «δεν εξέτασε το ερώτημα “αν μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι”, αλλα το ερώτημα “πώς θα μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι”, κάνοντας μια σειρά απο παραδοχές οι οποίες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Πολάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα