Απειλές Σαμαρά σε αντάρτες βουλευτές: Θα διαγράφεται όποιος διαφοροποιείται σε κρίσιμες ψηφοφορίες

Απειλές Σαμαρά σε αντάρτες βουλευτές: Θα διαγράφεται όποιος διαφοροποιείται σε κρίσιμες ψηφοφορίες
MOTIONTEAM

Προειδοποίηση Σαμαρά σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα διαφοροποιούνται -στο μέλλον- σε άρθρα προαπαιτούμενα για την είσπραξη της δόσης

Προειδοποιητικό μήνυμα προς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Θ. Μπούρα, ο πρόεδρος του κόμματος, πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε πως σε περίπτωση που σε μελλοντική ψηφοφορία υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της κυβέρνησης σε άρθρο που να αποτελεί προαπαιτούμενο για την είσπραξη της δόσης, απαραίτητης για να βγει η χώρα από την κρίση, τότε η Νέα Δημοκρατία θα είναι υποχρεωμένη να διαγράψει τον βουλευτή αυτόν.

Αυτό που προκάλεσε την οργή του Αντώνη Σαμαρά ήταν η απόφαση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δ. Κυριαζίδη και Ν. Κακλαμάνη να δηλώσουν "παρών" στην τροπολογία για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών της τεχνικής εκπαίδευσης που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο.

Με την αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα να αποτελεί βασικό στόχο της κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε, σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων.

Θέμα της σύσκεψης ήταν οι συγχωνεύσεις των γραμματειών και των εποπτευόμενων φορέων από τα υπουργεία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ΣΚΑΪ

SHARE:

24Media Network