Βίντεο: Θλιβερές εικόνες στη Βουλή. Υποδοχή με συνθήματα

Στη Βουλή θα μεταφερθούν οι προφυλακισμένοι
 προκειμένου 
Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Στη Βουλή θα μεταφερθούν οι προφυλακισμένοι προκειμένου Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ανύπαρκτα τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή. Πώς υποδέχθηκαν τον Ν. Μιχαλολιάκο (Vids)

Μετά τους Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, ακόμα τρεις προφυλακισμένοι εν ενεργεία βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκαν με χειροπέδες στη Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικασία.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, υπαρχηγός Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός μεταφέρθηκαν στο Κοινοβούλιο για να λάβουν μέρος στη συζήτηση και στην ονομαστική ψηφοφορία, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας τους στην Ολομέλεια του Σώματος.

Κατά την είσοδο των τριών στο Κοινοβούλιο, λίγοι συγκεντρωμένοι υποστηρικτές τους τους υποδέχθηκαν με συνθήματα. Μεταξύ άλλων φώναζαν "άκου αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισε το σύστημα για άλλη μια φορά" και το "αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή", παρά τις δολοφονίες για τις οποίες κατηγορείται η οργάνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η είσοδος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

SHARE:

24Media Network