Άγριες αποδοκιμασίες κατά της Άννας Νταλάρα

Άγριες αποδοκιμασίες κατά της Άννας Νταλάρα

Την οργή των πολιτών προκάλεσε η παρουσία της υφυπουργού Εργασίας Άννας Νταλάρα στη μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι. Γιουχαΐσματα γονέων και μαθητών. Έφυγε η Κατερίνα Παπακώστα. Η "απόδραση" Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τα βίντεο

Όπου και αν πάνε προκαλούν αντιδράσεις. Ο λόγος για βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δέχονται φραστικές επιθέσεις συνεχώς, με αποκορύφωμα φυσικά το γιαούρτωμα στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Η παρουσία της υφυπουργού Εργασίας Άννας Νταλάρα σε μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι ανέβασε τη θερμοκρασία, με γονείς και μαθητές να απαιτούν την αποχώρησή της.

ADVERTISING

Λόγω των αποδοκιμασιών, ο Δήμος διέκοψε την παρέλαση, ενώ η υφυπουργός αρνήθηκε να φύγει λέγοντας ότι "έχουμε Δημοκρατία".

Τότε, οι διαμαρτυρόμενοι ύψωσαν πανό και μαζί με τα παιδιά τους πραγματοποίησαν μικρή πορεία όπου και αποχώρησαν.

Μπορεί, η κα Νταλάρα να μην πτοήθηκε, ωστόσο η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, μόλις είδε τα πράγματα να αγριεύουν αποχώρησε από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο

Νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, ο προνοητικός υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, έφυγε γρήγορα πριν τη λήξη της παρέλασης και ενώ πολίτες ετοιμάζονταν να διαμαρτυρηθούν.

Πριν καν να υψωθεί ένα πανό, ο υπουργός μπήκε στο υπουργικό αμάξι και κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αποχώρηση Βενιζέλου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποδοκίμασαν τους πολιτικούς στο Σύνταγμα

SHARE:

24Media Network