Αποπομπή του Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές

Αποπομπή του Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές
Χαράλαμπος Αθανασίου Eurokinissi

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, που τάχθηκε υπέρ των παρακολουθήσεων χρησιμοποιώντας ένα απαράδεκτο παράδειγμα. Ζητά την άμεση αποπομπή του.

Την άμεση αποπομπή του Χαράλαμπου Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες τάχθηκε υπέρ της παρακολούθησης των μελών του κοινοβουλίου, με τη χρήση ενός κάκιστου παραδείγματος, διαχωρίζοντας τους βουλευτές με βάση το θρήσκευμα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει “κρεσέντο μισαλλοδοξίας” της δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, τονίζοντας για την εθνική ασφάλεια ότι “δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών”.

Καταλήγοντας, ζητά την άμεση αποπομπή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ο βουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε σε συνέντευξη του ότι δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Ο κ Αθανασίου όφειλε να γνωριζει ότι η «εθνική ασφάλεια» αφορά την παρέμβαση τρίτης χώρας στα εσωτερικά της Ελλάδας ή τη συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες. Δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών. Ο κυριος Αθανασίου ισχυρίζεται στην ουσία ότι όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι.

Στην πραγματικότητα ο κυριος Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες των Κυβέρνησής του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και “σκοτεινές δυνάμεις”

Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την εκτροπή την οποία έχουν μεθοδεύσει επαναφέρουν θεωρίες «εσωτερικών εχθρών» από τις πιο σκοτεινές εποχές της Ελληνικής Ιστορίας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει σήμερα κιόλας τον κ. Αθανασίου. Διαφορετικά θα αποδείξει ότι είναι ο ίδιος ο υποβολέας τέτοιων απαράδεκτων δηλώσεων.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα