Αποστολάκης: Τέλος οι τάσεις – Οποιος δεν θέλει, ας καθίσει στην άκρη

Διαβάζεται σε 2'
Ευάγγελος Αποστολάκης
Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρούν οι τάσεις και η εσωκομματική αντιπολίτευση.

Tον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας περιέγραψε με συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο τέως ναύαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξουν μεγάλες και πολλές αλλαγές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσηςε: «Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, που έχουν να δώσουν και να προσφέρουν σε αυτό το κόμμα ανεξαρτήτως του ποια θέση πήραν στην αντιπαράθεση. Το θέμα είναι πως πρέπει να αναγνωριστεί και να δεχτεί όλο το σύστημα ότι υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα. Αντιδράσεις θα υπάρχουν. Και χτες ακουστήκανε φωνές και από την νεολαία κτλ. Μια είναι η αντιπαράθεση, μια η γκρίνια, αλλά γεγονός είναι ένα. Αυτός είναι αρχηγός, αποφασίστηκε».

«Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν», τόνισε. «Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη»”.

Ειδικά η τελευταία ατάκα αναμένεται να προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα