Αρβανιτόπουλος: Χαμένος των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΥΦΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ  ΖΕΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΖΕΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Να σταματήσει η εξόντωση των φορολογουμένων ζητά ο υπουργός Παιδείας

Τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί χαμένο των εκλογών ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". 

Επίσης. εισηγείται την αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής αλλά και να σταματήσει η εξόντωση των φορολογουμένων που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες στις υποχρεώσεις που έχουν προτείνοντας να διευκολυνθούν με περισσότερες δόσεις.

“Χαμένος της εκλογικής αναμέτρησης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μπορεί να υπερβεί ούτε κατά μια ψήφο τα ποσοστά του στις βουλευτικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δημοψηφισματικό χαρακτήρα σε αυτές τις εκλογές έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και πέρασε από κάτω", τονίζει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

"Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να διορθώσουμε τις αδικίες που έγιναν, πρέπει να αυξηθεί το κοινωνικό μέρισμα και να γίνει μια αλλαγή του οικονομικού μείγματος προς αυτή τη κατεύθυνση, προς μια κοινωνικότερη πολιτική για να ωφεληθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι" υπογραμμίζει ο κ. Αρβανιτόπουλος.

Για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Παιδείας επισημαίνει πως "πρέπει να προχωρήσουμε στην πολιτική αντιμετώπιση των αιτιών που οδήγησαν στην εμφάνιση της ΧΑ".

O υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και σε ζητήματα της εκπαίδευσης: υπογραμμίζοντας πως οι τομές, που έγιναν είναι σημαντικές που διαπερνούν ολόκληρο το εκπαιδευτικό μας σύστημα ενώ για το σχολικά βιβλία τόνισε πως όλα αξιολογούνται από μηδενική βάση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network