Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να τα λύσει όλα

Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να τα λύσει όλα
H Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου Eurokinissi

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 για την εκκλησιαστική περιουσία, τις προσλήψεις στο δημόσιο, και τις εκλογές ενώ καταλόγισε "μεγαλομανία" στον πρωθυπουργό.

“Δεν υπάρχει συμφωνία αλλά πρόθεση συμφωνίας και αναστάτωση στους κόλπους της εκκλησίας αλλά και γενικότερα. Περιμένουμε να δούμε πως θα καταλήξει” είπε μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ντελίριο μεγαλομανίας.

“Νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να λύσει όλα τα θέματα. Πήραν τα μυαλά του αέρα με το Νόμπελ” είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι γελοιοποιούμαστε όταν λέμε ότι οι κληρικοί δεν θα θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θα πληρώνονται από το κράτος. Η ίδια είπε ότι είναι υπέρ μιας λύσης που θα διασφαλίζει μια καλή σχέση μεταξύ εκκλησίας κράτους.

Αναφορικά με τις προσλήψεις στο δημόσιο τάχθηκε υπέρ στοχευμένων προσλήψεων όπου υπάρχουν ανάγκες ενώ έκανε λόγο για εξαγγελίες Τσίπρα ενόψει εκλογών. Προφανώς και υπάρχουν ανάγκες στο Δημόσιο. το Πρόβλημα είναι το πώς λειτουργεί” είπε.

Τέλος απάντησε καταφατικά οταν ρωτήθηκε εάν το ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε να είναι μελλοντικός εταίρος σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα