Ασημακοπούλου: Συνεννοημένοι Τσίπρας – Καμμένος σε μια κοινή πορεία

Ασημακοπούλου: Συνεννοημένοι Τσίπρας – Καμμένος σε μια κοινή πορεία
Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου Eurokinissi

"Δεν πρόκειται να ψηφιστεί από εμάς η συμφωνία των Πρεσπών είτε πριν είτε μετά από εκλογές", υπογράμμισε μιλώντας στον News 24/7 η βουλευτής της ΝΔ.

“Μία είναι η γραμμή στη ΝΔ για το Μακεδονικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κατασκευάσει διαφορετικές προσεγγίσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Μητσοτάκη” υποστήριξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ανακοινώνοντας ότι έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της ΝΔ να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, τόνισε: “Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, γιατί τους δίνει το δικαίωμα να δηλώνουν Μακεδόνες. Δεν πρόκειται να ψηφιστεί από εμάς η συμφωνία των Πρεσπών είτε πριν είτε μετά από εκλογές. Αν κυρωθεί από την παρούσα Βουλή, δημιουργούνται τετελεσμένα διεθνώς τα οποία θα αντιμετωπιστούν με πολύ μεγάλη δυσκολία. Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη τους έχουν εκφράσει τις απόψεις τους υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Εγώ συντάσσομαι με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που πιστεύει ότι το όνομα Μακεδονία ανήκει σε εμάς”.

Σχολιάζοντας τις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου υποστήριξε ότι “είναι συνεννοημένοι να πάνε σε μια κοινή πορεία με βασικό στόχο να μείνουν όσο πιο πολύ μπορούν στην εξουσία”.

Σχετικά με το ζήτημα της ΕΡΤ, επεσήμανε: “Αυτό που συμβαίνει στην ΕΡΤ είναι θλιβερο. Οι καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται πρέπει να διερευνηθούν. Η ΕΡΤ δεν μπορεί να λειτουργεί όπως τώρα. Πρέπει να υπάρχει μια υγιής και λειτουργική δημόσια τηλεόραση, με το τέλος στο μισό. Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα αλλάξει η απόφαση της ΝΔ για το εμπάργκο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα