Αυγέρη κατά Φίλη: Δεν είναι καλή υπηρεσία να κάνεις αντιπολίτευση στο κόμμα σου

Διαβάζεται σε 2'
Αυγέρη κατά Φίλη: Δεν είναι καλή υπηρεσία να κάνεις αντιπολίτευση στο κόμμα σου
Eurokinissi

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Δώρα Αυγέρη έβγαλε ξανά κίτρινη κάρτα στον Νίκο Φίλη για τις χθεσινές του δηλώσεις.

«Θα περίμενα από τον πολύ καλό μου σύντροφο, το Νίκο Φίλη, να δίνει πρώτος το παράδειγμα του κατευνασμού των εντάσεων, να είναι ο σοφός Νέστωρ του κόμματος, αυτό περιμένουμε από τους παλιότερους» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Δώρα Αυγέρη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ την Τρίτη η κα Αυγέρη τόνισε επίσης ότι «δεν είναι καλή υπηρεσία να κάνεις αντιπολίτευση στο κόμμα σου και όχι στην κυβέρνηση.Τα κόμματα είναι ανοιχτοί οργανισμοί. Κανείς δεν βρίσκεται με το ζόρι κάπου, ούτε είμαστε παιδονόμοι ή λογοκριτές σε κάθε άποψη».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα ανασυνταχθεί κοινοβουλευτικά το κόμμα υπό την αρχηγία του Στέφανου Κασσελάκη τόνισε: «Μπροστά μας έχουμε τη μεγάλη μάχη του προϋπολογισμού, ο οποίος έρχεται την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Ηδη συγκροτείται το γραφείο του νέου προέδρου του κόμματος, οργανώνεται η κοινοβουλευτική ομάδα. Όλες οι κινήσεις το επόμενο διάστημα θα γίνουν συλλογικά και δημοκρατικά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές και παρεμβάσεις στον εσωκομματικό σχεδιασμό ενώ αναμένεται η συγκρότηση των οργάνων και τομέων. Ας μην ξεχνάμε ότι οι τομεάρχες είναι ουσιαστικά σκιώδεις υπουργοί. Όλα αυτά θα ολοκληρωθούν άμεσα. Στον κοινό μας στόχο, τα πάντα θα γίνουν συλλογικά και δημοκρατικά. Για να παραφράσω τη γνωστή αριστερή ρήση, ο Στέφανος Κασσελάκης “θα τους ταράξει στη συλλογικότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα