Αυγέρη: “Κυβερνητική υποκρισία και αναλγησία για μια ακόμη φορά”

Διαβάζεται σε 1'
Η Δώρα Αυγέρη
Η Δώρα Αυγέρη eurokinissi

Gια «κυβερνητική υποκρισία» κάνει λόγο σε on camera δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τις τις ρευματοκλοπές σε πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Για «κυβερνητική υποκρισία και αναλγησία για μια ακόμη φορά» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, αναφορικά με τις τις ρευματοκοπές σε πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία και την ανάκληση επιδοτήσεων ρεύματος σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα ασφαλιστικά και φορολογικά χαράτσια. Ο αγροτικός κόσμος βιώνει την κυβερνητική εγκατάλειψη και αναλγησία» τονίζει  χαρακτηριστικά η Δώρα Αυγέρη, υπογραμμίζοντας ότι: «τα νοικοκυριά δεν βγάζουν το μήνα λόγω ακρίβειας και πολλοί συμπολίτες μας καταφεύγουν σε γειτονικές χώρες για να αγοράσουν πιο φθηνά ακόμη και ελληνικά προϊόντα».

«Όλα αυτά με την υπογραφή της κυβέρνησης, που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι να ψεύδεται» επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα