Αχτσιόγλου: “Αναγκαία η αποπομπή του κ. Βαρβιτσιώτη”

Αχτσιόγλου: “Αναγκαία η αποπομπή του κ. Βαρβιτσιώτη”
Η Έφη Αχτσιόγλου intime

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στο Blue Horizon.

Για υποβάθμιση της βαρβαρότητας της καθημερινής ζωής από τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στο Blue Horizon, κάνει λόγο η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ζητώντας παράλληλα την αποπομπή του.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη, προσβάλλουν όλους μας. Εξισώνουν τους θύτες με το θύμα. Και κυρίως υποβαθμίζουν τη βαρβαρότητα της καθημερινής ζωής.

Η χώρα μας αξίζει να ζήσει αλλιώς. Με ασφάλεια, δικαιώματα και σεβασμό στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ο Αντώνης Καρυώτης πλήρωσε με τη ζωή του το γεγονός ότι ήταν ανίσχυρος, ότι στα μάτια αυτών που τον έσπρωξαν στη θάλασσα και τον άφησαν εκεί ήταν ένας περιθωριακός.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν αρκεί να ανακαλέσει. Άλλωστε ήδη έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Αν ο πρωθυπουργός δεν τον αποπέμψει άμεσα στέλνει μήνυμα ότι πλέον νόμος είναι η εγκληματική αυθαιρεσία και απανθρωπιά“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα