Αχτσιόγλου: Η ΝΔ δεν επέστρεψε τη συζήτηση για το κράτος δικαίου στη χώρα

Διαβάζεται σε 2'
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI @ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η Εφη Αχτσιόγλου έστρεψε τα βέλη της στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τον τρόπο που οργανώθηκε η επίσκεψη της Ρομπέρτα Μετσόλα.

Ιδιαίτερα επικριτική για τον τρόπο που χειρίστηκε την επίσκεψη της Ρομπέρτα Μετσόλα στην Ελλάδα εμφανίστηκε με δήλωσή της η Εφη Αχτσιόγλου.

Αναλυτικά η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς τόνισε τα εξής: “Η ΝΔ δεν επέτρεψε τη συζήτηση για το κράτος δικαίου με την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου. Δυστυχώς, η ΝΔ δεν επέτρεψε σήμερα να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που επισκέφθηκε τη χώρα μας.

Είναι προφανές ότι αυτό συνδέεται με το πρόσφατο ψήφισμα που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Το έγκλημα των Τεμπών και οι ευθύνες γύρω από αυτό, το σκάνδαλο των υποκλοπών και η συσκότισή του, η τραγωδία στην Πύλο και οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα ζητήματα του μεταναστευτικού και του προσφυγικού, η κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου είναι τα ζητήματα που προφανέστατα ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συζητηθούν, και αυτό ίσως είναι ένα ακόμη δείγμα αυταρχισμού του.

Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι αίτημα της δημοκρατίας τα ζητήματα αυτά να έρθουν όλα στο φως και από την πλευρά μας, από την πλευρά της Νέας Αριστεράς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην υπάρξουν ξανά τέτοια γεγονότα που πληγώνουν βαθιά τη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα