Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει με ρεαλιστική και βιώσιμη πρόταση

Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει με ρεαλιστική και βιώσιμη πρόταση

H Εφη Αχτσιόγλου από την Κρήτη τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να επανέλθει γρήγορα σε κυβερνητική τροχιά.

Σε συνέντευξή της στο “Zarpa Radio 89,6” στα Χανιά η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι κυβερνητικό κόμμα και πρέπει γρήγορα να επανέλθει σε κυβερνητική τροχιά. Πρέπει να γίνει ισχυρός, διότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να υψώσει ανάστημα απέναντι στη Δεξιά, αλλά και απέναντι στον ακροδεξιό λόγο».

«Ο κ. Μητσοτάκης εμπέδωσε τον φόβο στους πολίτες και την αίσθηση ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πρέπει να πείσει τους πολίτες ότι υπάρχει εναλλακτική, βιώσιμη και ρεαλιστική πρόταση, για να έχουν καλύτερο εισόδημα, να συγκρατηθούν οι τιμές, να νιώθουν ασφάλεια, να υπάρχει προστασία των δασών και υπηρεσίες πρόληψης», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στα εργασιακά υπογράμμισε ότι «είναι αδιανόητο τον 21ο αιώνα να συζητάμε αν είναι εντάξει να δουλεύεις 13 ώρες και να σερβίρεις κολυμπώντας. Ο χρόνος εργασίας και η αμοιβή ενός εργαζόμενου αφορούν τη ζωή του. Αν δουλεύει 13 ώρες τι είναι η υπόλοιπη ζωή του; Η ΝΔ έχει οπισθοδρομική αντίληψη για την εργασία.

Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει προοδευτική αντίληψη, μιλάμε για σταθερές δουλειές με καλούς μισθούς, για αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων -της ψηφιακής μετάβασης και της εργασίας από το σπίτι- με προστασία των εργαζομένων, για ενιαία δικαιώματα και ενιαίους κανόνες, για συλλογικές συμβάσεις και κατώτατο μισθό που θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών».

Η κ. Αχτσιόγλου κάλεσε του πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τονίζοντας ότι «μπορούν να έρθουν να ψηφίσουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι μέλη του κόμματος και να εγγραφούν εκείνη την ημέρα. Η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή είναι στοίχημα της δημοκρατίας και της πολιτικής».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα