Μπακογιάννης για χαστούκι Μπέου: “Εντυπωσιακό πέρασμα κάτω από τον πήχη”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κώστας Μπακογιάννης
ΙΝΤΙΜΕ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε το χαστούκι του Αχιλλέα Μπέου σε πολίτη του Βόλου, χρησιμοποιώντας και μία φράση του πατέρα του.

Με μία φράση του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, σχολίασε, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων τον αρνητικό πρωταγωνιστή των ημερών Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος χαστούκισε πολίτη του Βόλου.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN, ο Κώστας Μπακογιάννης ρωτήθηκε για την απαράδεκτη ενέργεια του Δημάρχου Βόλου, λέγοντας: “Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου έλεγε «το ήθος της πολιτικής προοπτικά γίνεται και ήθος της κοινωνίας». Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας έχουμε υποχρέωση είτε είναι ο πρόεδρος του χωριού μου της Βελωτάς Ευρυτανίας είτε η πρόεδρος της Δημοκρατίας να κάνουμε μία προσπάθεια να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη.

Αυτό λοιπόν το οποίο είδαμε στον Βόλο -νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία- ήταν ξεκάθαρα ένα εντυπωσιακό πέρασμα κάτω από τον πήχη. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μασήσω τα λόγια μου, δεν μου αρέσει να μιλάω σε καμία περίπτωση για συνάδελφους δημάρχους, δε μου πέφτει και πολύ λόγος για το τι γίνεται αλλά υπάρχει ένας πολύ απλός κανόνας: Το βράδυ που γυρίζεις σπίτι σου να μπορείς να πεις τα παιδιά σου τι έκανες κατά τη διάρκεια της ημέρας και να είσαι ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά σου. Και αυτό δεν είναι αριστερό ή δεξιό. Μας αφορά όλους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα