Μπακογιάννης: Τι απαντά για την “τροπολογία της νύχτας”

Διαβάζεται σε 2'
Μπακογιάννης: Τι απαντά για την “τροπολογία της νύχτας”
Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Τέλος στα “άθλια και χυδαία υπονοούμενα”, όπως χαρακτήρισε τις αντιδράσεις για την τροπολογία για την “Ανάπλαση Α.Ε.”, θέλησε να δώσει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του. Αναλυτικά όσα ανέφερε.

Για “φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια” έκανε λόγο ο Κώστας Μπακογιάννης, στον απόηχο των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η τροπολογία της κυβέρνησης η οποία θέτει εκτός “Ανάπλασης Α.Ε” τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Ο κ. Μπακογιάννης εξηγεί, μεταξύ άλλων, ότι “η Ανάπλαση Α.Ε. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου” ενώ καλεί τον κ. Δούκα να ζητήσει συγγνώμη.

“Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση Μπακογιάννη:

“Επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα.

Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η Ανάπλαση Α.Ε. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου.

Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει.

Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα