Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ

Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς FACEBOOK

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και πρώην δήμαρχος Βύρωνα θα ενισχύσει τον Γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη στο έργο της Πολιτικής Επιτροπής.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Χαρδαλιάς ορίζεται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Χαρδαλιάς θα ενισχύσει τον Γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη στο έργο της Πολιτικής Επιτροπής.

Βιογραφικό

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του KENT της Αγγλίας και ειδικεύτηκε σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Ήταν Δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια καθώς και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) (2003-2014) και στην συνεχεια Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (2014-2016) Είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Μέλος στην Π.Ε. της ΝΔ και Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος.

ADVERTISING

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Έχει δύο κόρες, την Ιωάννα και την Δήμητρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Μαριέττα Γιαννάκου στο Επικρατείας της ΝΔ

Τσίπρας: Απέναντι στην Τουρκία δεν θα κάνουμε βήμα πίσω

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν έχει εθνική γραμμή

Κυρανάκης: Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ δεν καθησύχασε τον κόσμο

Ψηφοδέλτια ΝΔ: Αυτοί που έμειναν εκτός, αυτοί που ήρθαν εντός και τα "πιτσιρίκια"

SHARE:

24Media Network