Χαρίτσης: “Διορισμένοι από τη ΝΔ διαφωνούν ανοιχτά με την κυβερνητική πολιτική”

Χαρίτσης: “Διορισμένοι από τη ΝΔ διαφωνούν ανοιχτά με την κυβερνητική πολιτική”
Αλέξης Χαρίτσης George Vitsaras / SOOC

Τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΡΑΕ που πήρε τη σκυτάλη από Συνήγορο Καταναλωτή και Επιτροπή Ανταγωνισμού σχολίασε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Την παραπομπή του φακέλου λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας το τελευταίο 8μηνο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της ΡΑΕ, Αθανάσιος Δαγούμας.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε: “ρωτήστε το υπουργείο γιατί δεν έχει υιοθετήσει την εισήγηση της ΡΑΕ να επιστραφούν 67 εκατ. ευρώ στους καταναλωτές από την αγορά εξισορρόπησης”.

Αυτή η τοποθέτηση διαδέχτηκε το πρόσφατο αίτημα για κυρώσεις στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν παραβατική συμπεριφορά από τον Συνήγορο του Καταναλωτή, Λευτέρη Ζαγορίτη, αλλά και την πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού, να γνωστοποιήσει την αντίθεση του στις επιλογές της Κυβέρνησης.

Όλα τα παραπάνω έγιναν αντικείμενου σχολιασμού από τον τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος, σε ανάρτησή του στα social media τόνισε πως “οι διορισμένοι από τη ΝΔ επικεφαλής των αρμόδιων αρχών δημοσιοποιούν πλέον ανοιχτά τις διαφωνίες τους με κυβερνητική πολιτική”.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας έγραψε συγκεκριμένα:

Μετά τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τον Συνήγορο Καταναλωτή, χθες ήταν η σειρά του προέδρου της ΡΑΕ. Οι διορισμένοι από τη ΝΔ επικεφαλής των αρμόδιων αρχών δημοσιοποιούν πλέον ανοιχτά τις διαφωνίες τους με κυβερνητική πολιτική.Πρόκειται ξεκάθαρα για ακρίβεια Μητσοτακη”.

Κυρώσεις

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα