Χαρίτσης: Μαίνεται η “κόντρα” με τον Γεωργιάδη περί ακρίβειας – “Γιατί πανηγυρίζει η κυβέρνηση;”

Χαρίτσης: Μαίνεται η “κόντρα” με τον Γεωργιάδη περί ακρίβειας – “Γιατί πανηγυρίζει η κυβέρνηση;”
Ο Αλέξης Χαρίτσης MotionTeam

Συνεχίζεται η μετωπική μεταξύ Αλέξη Χαρίτση και Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί αυξήσεων στην ενέργεια.

Μαίνεται η “κόντρα” μεταξύ του Αλέξη Χαρίτση και του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τις αυξήσεις στα αγαθά και το κύμα ακρίβειας που μαστίζει τους πολίτες.

Η “διαμάχη” μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στο twitter στοιχεία σχετικά με τα οποία διέψευσε τα όσα δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι “δεν υπάρχει καμία πραγματική αύξηση σε κανένα προϊόν στην Ελλάδα, αν εξαιρέσεις την ενέργεια”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση, λέγοντας ότι “επειδή ο κ. Χαρίτσης ανέβασε έναν πίνακα συγκρίνοντας τον Νοέμβριο του 2020 με τον Νοέμβριο του 2021 αποκρύπτοντας ότι πέρυσι είχαμε -2,1% πληθωρισμό λόγω της καραντίνας εδώ η ανάλυση και αν θέλει ας την αμφισβητήσει. 74,8% του πληθωρισμού το Νοέμβριο φέτος από ενέργεια μόνο”.

Η “κόντρα” των δυο αναζωπυρώθηκε με την απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter, όπου έγραψε τα εξής: “κ. Γεωργιάδηδεν ανέβασα “έναν πίνακα” ,αλλά τον επίσημο πίνακα ΕΛΣΤΑΤ. Προφανώς δεν συμφωνεί μαζί σας. Οι συγκρίσεις γίνονται πάντα σε ετήσια βάση,όχι με όποια χρονιά μας συμφέρει. Αλλιώς γιατί πανηγυρίζει η κυβ που το -11,7% Q3 2020 έγινε +13,4% Q3 2021;Τα υπόλοιπα στη Βουλή”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα