Χαρίτσης: Διαψεύδει με στοιχεία τον Γεωργιάδη περί ακρίβειας

Χαρίτσης: Διαψεύδει με στοιχεία τον Γεωργιάδη περί ακρίβειας
Ο Αλέξης Χαρίτσης Eurokinissi

Στοιχεία παρέθεσε ο Αλ. Χαρίτσης με τα οποία διαψεύδει τον Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τις δηλώσεις του περί αυξήσεων μόνο στην ενέργεια.

Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη άσκησε ο Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με τις αυξήσεις στα αγαθά και το κύμα ακρίβειας που μαστίζει τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύσει τις δηλώσεις Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε το πρωί της Κυριακής ότι “δεν υπάρχει καμία πραγματική αύξηση σε κανένα προϊόν στην Ελλάδα, αν εξαιρέσεις την ενέργεια“.

“Καμία αύξηση πλην ενέργειας, δήλωσε ο Υπ. Ανάπτυξης. Την ώρα που ο πληθωρισμός βρίσκεται σε υψηλό 10ετίας, τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά, αλλά και την τεράστια απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση από την πραγματική ζωή”, έγραψε ο Αλέξης Χαρίτσης, παραθέτοντας πίνακα με τις μεταβολές των τιμών σε βασικά αγαθά και ενέργεια.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα