Χαρίτσης: Στηρίζει ή αποδοκιμάζει ο Μητσοτάκης τις πρακτικές Γεωργιάδη;

Χαρίτσης: Στηρίζει ή αποδοκιμάζει ο Μητσοτάκης τις πρακτικές Γεωργιάδη;
Ο Αλέξης Χαρίτσης. Eurokinissi

Να απαντήσει αν στηρίζει ή αποδοκιμάζει τον υπουργό Ανάπτυξης καλεί τον πρωθυπουργό ο Αλέξης  Χαρίτσης σχετικά με την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία διαφημίζει διαδικτυακά μαθήματα της "Ελληνικής Αγωγής".

“Περιμέναμε υπομονετικά όλη μέρα μία απάντηση από την κυβέρνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα, επί πληρωμή, της σχολής του”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγήθηκε ανάρτηση στο twitter του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής “Ελληνική Αγωγή” με κόστος πέντε ευρώ.

O Αλέξης Χαρίτσης συνεχίζει λέγοντας οτι “όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ. Γεωργιάδη. Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται. Οφείλει να απαντήσει άμεσα: Στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις πρακτικές του Υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα