Χαρίτσης: Θα αντιδράσουμε σθεναρά σε τυχόν επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού σώματος

Ο Αλέξης Χαρίτσης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Χαρίτσης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

"Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα το ξανασκεφτεί και δεν θα κάνει άλμα στο κενό" προειδοποιεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και διαμηνύει στη Χαριλάου Τρικούπη να μην συναινέσει σε τέτοιου τύπου θεσμικούς τακτικισμούς της κυβέρνησης.

Σφοδρή είναι και επισήμως πλέον η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την ψήφο των ομογενών. Αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, είναι μια πραξικοπηματικού χαρακτήρα επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού σώματοοοοοοοοος και της βούλησης των Ελλήνων πολιτών.. σημειώνει χαρακτηριστικά με συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" ο Αλέξης Χαρίτσης. "

Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα το ξανασκεφτεί και δεν θα κάνει ένα τέτοιο επικίνδυνο άλμα στο κενό. Διαφορετικά, είναι προφανές ότι εμείς θα αντιδράσουμε σθεναρά". Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί μάλιστα τα άλλα κόμματα, πρωτίστως το Κίνημα Αλλαγής να μην συναινέσουν με την κυβέρνηση. "Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθούν πρόθυμες πολιτικές δυνάμεις να συναινέσουν σε τέτοιου τύπου θεσμικούς τακτικισμούς ωτης κυβέρνησης" αναφέρει χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Ο Αλέξης Χαρίτσης, τέλος, σημειώνει πως το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής επί των ημερών του θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση ενός νομοσχεδίου για να λυθεί το θεσμικό θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network