Χατζηδάκης για το γήπεδο ΠΑΟ: Η ΝΔ θα βοηθήσει για τη διπλή ανάπλαση

Κωστής Χατζηδάκης
Κωστής Χατζηδάκης FACEBOOK (KOSTIS HATZIDAKIS)

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, με ανάρτηση του τάσσεται υπέρ της διπλής ανάπλασης (Λεωφόρος Αλεξάνδρας –Βοτανικός), κατηγορώντας τον Τσίπρα ότι την τορπίλισε.

Υπέρ της διπλής ανάπλασης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού τάσσεται με ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών στις εθνικές εκλογές, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ.Χατζηδάκης, που δεν έχει κρύψει τα φίλαθλα αισθήματα του για τον ΠΑΟ, κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι τορπίλισε την ιδέα της διπλής ανάπλασης και δηλώνει ότι η ΝΔ τη στηρίζει και θα βοηθήσει όπου μπορεί.

“Μίλησα χθες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο γιατί είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, άλλωστε είχα μιλήσει και για το γήπεδο της ΑΕΚ. Το ίδιο θα έκανα και για τον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει να αποκτήσει γήπεδο και η ιδέα της διπλής ανάπλασης (Λεωφόρος Αλεξάνδρας –Βοτανικός) μπορεί και πρέπει να ξαναζωντανέψει. Τορπιλίστηκε πριν από λίγα χρόνια από τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ίσως έχουν αλλάξει άποψη. Εν πάση περιπτώσει, εμείς στη ΝΔ στηρίζουμε την ιδέα της διπλής ανάπλασης και θα βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Είναι καλό για το περιβάλλον, για τη ζωή στην πόλη, για τις επενδύσεις, για τον Παναθηναϊκό, για όλους τους Έλληνες φιλάθλους” έγραψε στο Facebook ο κ.Χατζηδάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τσίπρας
SHARE:

24Media Network